nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Svinefilet med sennepssaus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Svinefilet med sennepssaus
Server med potetbåter og en fløtesaus.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rens kjøttet for sener. Tørk kjøttet og skjær det i centimeter-tykke skiver. Strø på salt og pepper. Stek kjøttet på begge sider på middels sterk varme i litt smør i en stekepanne.
Senk varmen og la kjøttet bli gjennomstekt på svak varme. Legg kjøttet på et serveringsfat.
Kjern ut og del epler i båter. Stek eplebåtene på middels varme i smør i panne, og strø på rosmarin.
Fordel epler sammen med kjøttet på serveringsfatet.
Pisk sammen fløte, sennep og kalvefond i en kjele sammen med maisenna. La blandingen koke opp og la det koke noen minutter. Smak sausen til med salt og pepper.
Server sausen og stekte potetbåter til kjøttet og eplene.