Svinefilet med sennepssaus
Svinefilet med sennepssaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Svinefilet med sennepssaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Svinefilet med sennepssaus

Rosmarinstekte epler er godt tilbehør! Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (16 stemmer)
Server med potetbåter og en fløtesaus.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1.25kg
Svinekjøtt(ytrefilet)
5stk
Eple(røde)

SLIK GJØR DU

  1. Rens kjøttet for sener. Tørk kjøttet og skjær det i centimeter-tykke skiver. Strø på salt og pepper. Stek kjøttet på begge sider på middels sterk varme i litt smør i en stekepanne.

  2. Senk varmen og la kjøttet bli gjennomstekt på svak varme. Legg kjøttet på et serveringsfat.

  3. Kjern ut og del epler i båter. Stek eplebåtene på middels varme i smør i panne, og strø på rosmarin.

  4. Fordel epler sammen med kjøttet på serveringsfatet.

  5. Pisk sammen fløte, sennep og kalvefond i en kjele sammen med maisenna. La blandingen koke opp og la det koke noen minutter. Smak sausen til med salt og pepper.

  6. Server sausen og stekte potetbåter til kjøttet og eplene.

Rosmarinstekte epler er godt tilbehør! Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.8 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN