Teriyakymarinert laks Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
20min

Teriyakymarinert laks

nivå
Lett
aktiv
12min
totalt
20min

Teriyakymarinert laks

Laks marinert i teriyakisaus er kjempegodt til middag servert med nykokt ris. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

3.3 (7 stemmer)
Laks tåler godt en smak av Østen, her marinert i japansk teriyakimarinade som du finner på glass i dagligvarebutikken.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
700g
Laks(uten skinn)
2ts

SLIK GJØR DU

  1. Skjær fisken i fire jevne porsjonsstykker. Dryss dem med salt.

  2. Rens og finhakk løken. Fordel den over fiskestykkene og drypp teriyakimarinade over.

  3. Legg laksestykkene på bakepapir på stekebrett eller i en ildfast form. Stek fisken midt i ovn ved 160º i ca. 12 minutter og bak dem midt i ovnen til de er så vidt gjennomkokte.

  4. Server fisken med ris og kokte grønnsaker eller salat.

Laks marinert i teriyakisaus er kjempegodt til middag servert med nykokt ris. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

3.3 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN