Toscasnegler
Toscasnegler
DETTE TRENGER DU
PERSONERPensling
SLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i en bolle. Løs gjær i melken. Tilsett sukker, salt og ca. halvparten av melet.
Tilsett det myke smøret i biter og bland sammen til en deig. Tilsett det meste av resten av melet. Arbeid deigen smidig til den knapt slipper bakebollen. La deigen heve under plast i ca. 1 time.
Bland ingrediensene til fyllet. Fordel fyllet på deigen. Rull sammen fra langsiden og skjær hver rull i ca. 22 biter. Legg bitene i papirformer.
Sett dem på bakeplate og la heve i ca. 40 minutter.
Pensle bollene med sammenpisket egg. Stek dem midt i ovnen ved 250° i 4 minutter.
Bland alle ingrediensene til toscaglasuren i en kjele. La koke opp på svak varme under omrøring. Ta kjelen av varmen. Fordel glasuren på bollene og stek dem ytterligere i 3–4 minutter.
Avkjøl på rist.