Vannmelon-tapas med fetaost
Vannmelon-tapas med fetaost Oppskrift
nivå
Lett
totalt
10min

Vannmelon-tapas med fetaost

nivå
Lett
totalt
10min

Vannmelon-tapas med fetaost

Vannmelon toppet med fetaost og ristede pinjekjerner er en spenstig og anvendelig liten rett. Enkel, og fin å se på. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt / Glenn Karlsrud

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Tapas av vannmelon-kuber er en annen sikker vinner, særlig om mai skulle vise seg fra den varme siden. Slå gjerne til med en rosa musserende om du vil matche maten.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Vannmelon(i store terninger)
100g
Fetaost(i skiver)
4stk
Vårløk(finsnittet)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skrell vannmelonen og skjær den i store terninger på ca. 3x3 cm. Skjær fetaost i skiver og legg på toppen av vannmelonterningene. 
    Rist pinjekjerner i en varm tørr panne før de drysses over sammen med vårløk. 

  2. Kvern over litt pepper rett før servering. 

Vannmelon toppet med fetaost og ristede pinjekjerner er en spenstig og anvendelig liten rett. Enkel, og fin å se på. Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt / Glenn Karlsrud

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN