• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Kraft

Kraft

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Måned(er), ved 2 - 3 ºC

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        149
        Proteiner
        11
        Fett
        10
        Karbohydrater
        1.1

      Norsk sesong

        Den klare væsken som blir igjen etter kjøtt, fisk eller grønnsaker er kokt i vann, kalles kraft. Den lages med tilsetning av fett, salt og krydder, og brukes som smakstilsetning. Industrielt fremstilte produkter for kraft heter buljong. 

        OPPSKRIFTER MED Kraft

        oppskrift
        Brimis kjøttkaker Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        25min
        totalt
        40min

        Brimis kjøttkaker

        Brimis kjøttkaker

        oppskrift
        Viltgryte med reinskav Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        20min
        totalt
        1t 20min

        Viltgryte med reinskav

        Viltgryte med reinskav

        oppskrift
        Brimis brun saus Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        15min
        totalt
        30min

        Brimis brun saus

        Brimis brun saus

        oppskrift
        Tradisjonell viltsaus Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        10min
        totalt
        30min

        Tradisjonell viltsaus

        Tradisjonell viltsaus

        oppskrift
        Brimis stroganoff Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        25min
        totalt
        40min

        Brimis stroganoff

        Brimis stroganoff

        oppskrift
        Joikakaker med reinkjøtt Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        45min
        totalt
        1t

        Joikakaker med reinkjøtt

        Joikakaker med reinkjøtt

        oppskrift
        Karlas danske leverpostei Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        20min
        totalt
        1t

        Karlas danske leverpostei

        Karlas danske leverpostei

        oppskrift
        Reinsdyrgryte Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        25min
        totalt
        1t

        Reinsdyrgryte

        Reinsdyrgryte

        oppskrift
        Brimis fiskegrateng Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        30min
        totalt
        1t 30min

        Brimis fiskegrateng

        Brimis fiskegrateng

        Oppskrift.no
        Postadresse:
        Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
        Besøksadresse:
        Karvesvingen 1, 0579 Oslo
        Sentralbord: 24 00 10 00
        Ansvarlig redaktør:
        Alexandra Beverfjord
        Utgiverselskap
        Aller Media AS
        • Annonseinfo
        • Om informasjonskapsler
        • Redaksjonen
        • Personvern