• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Paideig

Paideig

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Dag(er), ved 10 - 14 ºC

    Opprinnelse

      Næringsinnhold

        PER 100G
        Kcal
        383
        Proteiner
        5.9
        Fett
        21
        Karbohydrater
        42

      Norsk sesong

        Bunnen er klar til bruk og trenger bare rulles ut, legges i paiformen og fylles med det du måtte ønske. Bunnen trenger ikke forsteking.

        OPPSKRIFTER MED Paideig

        oppskrift
        Pai med ostesaus Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        40min
        totalt
        55min

        Pai med ostesaus

        Pai med ostesaus

        oppskrift
        Brokkolipai med laks og ost Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        30min
        totalt
        45min

        Brokkolipai med laks og ost

        Brokkolipai med laks og ost

        oppskrift
        Gulrotpai med brie Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        45min
        totalt
        1t

        Gulrotpai med brie

        Gulrotpai med brie

        oppskrift
        Spinatpai med pinjenøtter Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        20min
        totalt
        35min

        Spinatpai med pinjenøtter

        Spinatpai med pinjenøtter

        oppskrift
        Festpai med italienske smaker Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        35min
        totalt
        50min

        Festpai med italienske smaker
        Festpai med italienske smake...

        Festpai med italienske smaker

        oppskrift
        Kyllingpai Provençale Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        1t
        totalt
        1t 30min

        Kyllingpai Provençale

        Kyllingpai Provençale

        oppskrift
        Minipaier med reker og asparges Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        30min
        totalt
        50min

        Minipaier med reker og asparges
        Minipaier med reker og aspar...

        Minipaier med reker og asparges

        oppskrift
        Minipaier med laks og fennikel Oppskrift
        nivå
        Middels
        aktiv
        15min
        totalt
        50min

        Minipaier med laks og fennikel
        Minipaier med laks og fennik...

        Minipaier med laks og fennikel

        oppskrift
        Pai med paprika og geitost Oppskrift
        nivå
        Lett
        aktiv
        40min
        totalt
        1t

        Pai med paprika og geitost

        Pai med paprika og geitost

        Oppskrift.no
        Postadresse:
        Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
        Besøksadresse:
        Karvesvingen 1, 0579 Oslo
        Sentralbord: 24 00 10 00
        Ansvarlig redaktør:
        Alexandra Beverfjord
        Utgiverselskap
        Aller Media AS
        • Annonseinfo
        • Om informasjonskapsler
        • Redaksjonen
        • Personvern