Pai med ostesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
55min

Pai med ostesaus

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
55min

Pai med ostesaus

Enkel pai som passer perfekt til hverdags. Fyll paien med kjøttdeig, champignon, paprika, mais, tomatsaus, cherrytomater og hjemmelaget ostesaus. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.5 (3 stemmer)
Med ferdig paideig og tomatsaus fra glass er dette en pai du lager i en fart.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Ostesaus

1dl
Parmesan(revet)

Pynt

50g
Purreløk(finsnittet)
1klype(r)
Kruspersille(velg ønsket urt)
1stk
Paideig(fersk)
1ss
Smør(til formen)
2ss
Rapsolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
100g
1dl
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Kle en smurt ildfast form med paideigen.

  2. Varm opp olje i en stekepanne og stek kjøttdeigen smuldrete. Strø på salt og pepper. Grovhakk sopp, strimle paprika og hakk hvitløken. Stek dette noen minutter.

  3. Hell i maiskornene, halvparten av tomatsausen og persille. Rør om og dra pannen til siden.

  4. Sett ovnen på 175°.

  5. Kok opp fløte i en kjele. Bland i ostene og rør om til sausen blir litt tykk. Smak til med salt og pepper

  6. Legg kjøttdeig, resten av tomatsausen og ostesausen i paiskallet. Legg på delte tomater og stek paien på nederste rille i ovnen til den får fin farge i ca. 40 minutter.

  7. La paien hvile litt og server den lunken med en enkel salat eller bare noen urter og snittet purre på toppen.

Enkel pai som passer perfekt til hverdags. Fyll paien med kjøttdeig, champignon, paprika, mais, tomatsaus, cherrytomater og hjemmelaget ostesaus. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.5 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN