nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Minipaier med reker og asparges
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
50min
Minipaier med reker og asparges
Lekre rekepaier i små porsjonsformer gjør suksess på festen. Med fennikel, asparges og dill i fyllet er det en perfekt forrett.
Du kan enten bruke ferdig paideig, eller benytte deg av grunnoppskriften du finner her.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
SLIK GJØR DU
Sett ovnen på 175°.
Trykk deigen ut i smurte former på et muffinsbrett, ca. 7 cm i diameter og ca. 3 cm dype.
Del asparges i mindre biter, legg bort toppene. Rens og finhakk fennikel. Hakk dill. Bland grønnsakene og dillen med rekene i en bolle og fordel i paiskallet.
Pisk sammen alle ingrediensene til eggestanden, krydre med salt og pepper. Hell blandingen over de fylte paiene. Del aspargestoppen og legg øverst i hver pai. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Paiene kan nytes varme, lunkne eller kalde. Pynt med en skje crème fraîche og litt rød rogn.