Minipaier med laks og fennikel
Minipaier med laks og fennikel Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
50min

Minipaier med laks og fennikel

nivå
Middels
aktiv
15min
totalt
50min

Minipaier med laks og fennikel

Småpai er perfekt som forrett, smårett eller til tapas. Denne varianten har laks, fennikel og safran. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Fisk
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Safran og fennikel passer fint sammen med den røkte laksen. Disse minipaiene er fine å sette fram på et buffébord eller servere til en drink. Du kan enten bruke ferdig paideig, eller benytte deg av grunnoppskriften du finner her.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

100g
Røkelaks(i biter)
3stk
100g
Kremost(naturell)
1klype(r)
0.5ts
Fennikel(malt)
3dråpe(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Lag paideig og form til 16 boller som trykkes ut i smurte mini-muffinsformer. Bruk gjerne metallbrett. Sett paiskallene kjølig mens fyllet lages.

  2. Finhakk laksen og legg i formene. Sett formene på en stekeplate.

  3. Pisk sammen egg, ost, fløte og krydder. Hell eggestanden i formene over laksen.

  4. Stek paiene midt i ovnen ved 225° i ca. 15 minutter.

Småpai er perfekt som forrett, smårett eller til tapas. Denne varianten har laks, fennikel og safran. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Fisk
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN