Pai med paprika og geitost
Pai med paprika og geitost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Pai med paprika og geitost

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
1t

Pai med paprika og geitost

Enkel og rask pai fylt med grillet paprika og geitost. Skikkelig hverdagsmat! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)
Røkt skinke, chèvre og paprika er gode smaker i denne avlange paien. Du kan enten bruke ferdig paideig, eller benytte deg av grunnoppskriften du finner her.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

150g
1bunt
Basilikum(fersk)
300g
Paprika(grillet på glass)
150g
Skinke(røkt, i skiver)
4stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Trykk deigen ut i en avlang paiform, ca. 12 cm ganger 35 cm.

  2. Del geitosten i skiver. Plukk bladene av basilikumen, men gjem noen til pynt. Skjær paprika i mindre biter

  3. Legg paprika, skinke og basilikum i formen. Avslutt med geitost.

  4. Pisk sammen egg og fløte. Strø på salt og pepper. Hell eggestanden i formen. Stek paien på nederste rille i ovnen i 30–40 minutter. Server nystekt.

Enkel og rask pai fylt med grillet paprika og geitost. Skikkelig hverdagsmat! Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Gluten
Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

5 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN