Festpai med italienske smaker
Festpai med italienske smaker
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kle en smurt paiform med løs kant. Paideigen skal gå ca. 3 cm opp på kanten.
Sett ovnen på 175°. Hakk persillen og fordel i paiskallet sammen med rucolaen. Skjær hvitløken i biter og stek på svak varme med spinaten i litt olivenolje i en stekepanne. Strø på salt og pepper.
Skjær soltørkede tomater i strimler. Fordel det stekte i paiskallet med tomatstrimlene. Fordel pestoen over.
Skjær salami i fine strimler og bland egg, fløte og parmesan i en bolle. Krydre med litt kvernet pepper.
Hell eggestanden i paiskallet. Del tomater i to og legg dem sammen med oliven. Stek paien i ovnen i ca. 35 minutter til den begynner å få litt farge. Ta den ut og avkjøl.
Skjær squash i tynne strimler på langs. Del løken i tynne skiver. Bland alt godt sammen i en bolle.
Server paien lunken eller kald. Pynt paien med toppingen ved servering.