• Oppskrifter
  • Artikler
  • Populært akkurat nå

    Klassisk fårikål  Oppskrift

    Klassisk fårikål

    Klassisk fårikål

    Amerikansk eplekake Oppskrift

    Amerikansk eplekake

    Amerikansk eplekake

    Klassisk fårikål Amerikansk eplekakeEplekake i langpanneViltgryteBollerHverdagslapskausTradisjonell viltsausSaltbakte rødbeter med chèvre og gressløk

Risottoris

Risottoris

Foto: BON APPETIT / NTB SCANPIX.

Oppbevaring

    Holdbarhet

      Ukjent.

    Opprinnelse

      Italia

    Næringsinnhold

      PER 100G
      Kcal
      353.4
      Proteiner
      6.45
      Fett
      0.65
      Karbohydrater
      79.99

    Norsk sesong

      Risotto er en italiensk risrett. Grunnlaget for risotto er rundkornede ristyper som arborio, carnaroli og vialone nano. Denne risen skiller ut store mengder stivelse under koking, omtrent som den norske grøtrisen. Risotto serveres gjerne i den enkle, klassiske formen uten mange tilsetninger.

      OPPSKRIFTER MED Risottoris

      oppskrift
      Rød risotto Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      25min
      totalt
      25min

      Rød risotto

      Rød risotto

      oppskrift
      Risotto med torsk Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      30min
      totalt
      30min

      Risotto med torsk

      Risotto med torsk

      oppskrift
      Pannestekt lakrisskrei med sort risotto Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      20min
      totalt
      20min

      Pannestekt lakrisskrei med sort risotto
      Pannestekt lakrisskrei med s...

      Pannestekt lakrisskrei med sort risotto

      oppskrift
      Trøffelrisotto Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      25min
      totalt
      30min

      Trøffelrisotto

      Trøffelrisotto

      oppskrift
      Risotto med asparges Oppskrift
      nivå
      Lett
      totalt
      25min

      Risotto med asparges

      Risotto med asparges

      oppskrift
      Persiske risboller med safran Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      20min
      totalt
      30min

      Persiske risboller med safran
      Persiske risboller med safra...

      Persiske risboller med safran

      oppskrift
      Arancini Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      15min
      totalt
      15min

      Arancini

      Arancini

      oppskrift
      Sopprisotto med posjert egg Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      5min
      totalt
      20min

      Sopprisotto med posjert egg

      Sopprisotto med posjert egg

      oppskrift
      Paella Oppskrift
      nivå
      Lett
      aktiv
      45min
      totalt
      1t

      Paella

      Paella

      Oppskrift.no
      Postadresse:
      Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
      Besøksadresse:
      Karvesvingen 1, 0579 Oslo
      Sentralbord: 24 00 10 00
      Ansvarlig redaktør:
      Alexandra Beverfjord
      Utgiverselskap
      Aller Media AS
      • Annonseinfo
      • Om informasjonskapsler
      • Redaksjonen
      • Personvern