Agurksalat med eple og koriander Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Agurksalat med eple og koriander

nivå
Lett
totalt
20min

Agurksalat med eple og koriander

Agurk, fennikel, eple, koriander. Så enkelt, og så godt. Foto: Mette Randem

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (2 stemmer)
En frisk agurksalat som passer godt til grilla fisk eller kylling. Lag gjerne dobbel porsjon, for restene er gode på sandwicher også. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Høvle agurken og eplet i tynne skiver. Jeg synes det beste er å bruke en ostehøvel, for den gir litt tjukkere skiver enn en potetskreller. 

  2. Skjær fennikelen i løvtynne skiver med en veldig skarp kniv. (Du kan bruke ostehøvel eller potetskreller, men de er ofte ikke skarpe og harde nok til jobben.)

  3. Knus koriander og sennep litt i en morter. Bland alle ingrediensene i en bolle. Rør flere ganger før du skal servere. 

  4. Hvis du har latt salaten stå en stund, samler det seg gjerne en hel del væske. Hell av, og smak til med litt mer eddik, eventuelt også litt salt og sukker.

Agurk, fennikel, eple, koriander. Så enkelt, og så godt. Foto: Mette Randem

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN