nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Biffsandwich
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Biffsandwich
Deilig biffsandwich som passer til både lunsj og middag.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
1klype(r)
4stk
Rundstykker(grove)
1stk
1glass
Pasta(olivenpasta)
1stk
1stk
Tomat(i skiver)
1stk
Hvitost (Gulost)(i skiver)
1glass
SLIK GJØR DU
•500 g karbonadedeig formes til fire flate biffer med 1 cm tykkelse. Krydre med salt og pepper. Stek biffene i olje, ca. 2–3 minutter på hver side til de er knapt gjennomstekte.
• Del 4 grove, ferske rundstykker i to. Smør majones og tapenade (olivenpasta fra glass) på brødet. Legg på salatblader og tomatskiver. Topp med varme biffer og en skive god ost på hver. (Osten smelter av den varme karbonaden).
• Server sandwichen med små sylteagurker, staver av gulrot og agurk.