nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
35min
Bombay-poteter
nivå
Lett
aktiv
5min
totalt
35min
Bombay-poteter
<b>KRYDDER I HVERDAGEN:</b> Med litt rester av curry paste og chutney blir potetene mye mer spennende.
Foto: Elisabeth DalsegOppskrift
Anjali Pathak
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (8 stemmer)
Søt-sterke poteter som egner seg like godt som tilbehør til en fyrrig indisk curry som en glad norsk laks.
Oppskriften er beregnet på fire personer, men lag gjerne litt ekstra, for disse kommer til å bli populære!
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
Potet(Fast type)
1ss
Karripasta (Curry paste)(Av indisk type)
1stk
Kinesisk hvitløk(Med skallet på)
1klype(r)
Rosmarin(Frisk, eller andre urter etter behov)
SLIK GJØR DU
Vask potetene godt. Er de store, kan du godt dele dem i to. Ha dem over i en stor bolle.
Ha i curry paste, chutney og olje.
Del hvitløken i fire, og ha oppi potetene. Rør alt godt sammen.
Ha potetblandingen over på et stykke aluminiumsfolie. Tilsett eventuelt friske krydderurter om du har det.
Pakk aluminiumsfolien sammen så du får en tett pakke. Sett i ovnen på 180 grader i 30 minutter.
<b>KRYDDER I HVERDAGEN:</b> Med litt rester av curry paste og chutney blir potetene mye mer spennende.
Foto: Elisabeth DalsegOppskrift
Anjali Pathak
mat@dagbladet.noVurdering
2.3 (8 stemmer)