nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Brimis lam på bål
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Brimis lam på bål
RESTER ER BEST: Til denne retten kan du bruke påskens lammerester.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
3.3 (19 stemmer)
Påskelammet kan med hell nytes ute på tur, gjerne rundt et knitrende,varmt bål. Denne lammegryta lager Brimi med rester av påskens lammestek, sammen med litt fersk lammefilet.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær rester av lammekjøtt opp i fine terninger, og grovhakk sjalottløken.
Ha kjøtt og løk opp i en bålkjele sammen med en god klatt smør og salt og pepper. La det frese opp.
Fest små lammebiffer på pinner, gni dem inn med salt og pepper, og la dem surre oppi gryta til de er rosa inni.
Server straks biffene er klare, gjerne sammen med noen ferske brødskiver og urtesmør av rosmarin og timian.
RESTER ER BEST: Til denne retten kan du bruke påskens lammerester.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
3.3 (19 stemmer)