nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
3t 10min
Brimis lammeskank i gryte
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
3t 10min
Brimis lammeskank i gryte
LAGER SEG SELV: Dette er perfekt mat etter en skitur, da den nesten lager seg selv.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (793 stemmer)
Dette er en rett som nærmest lager seg selv. Perfekt mat etter en lang påskeskitur.
DETTE TRENGER DU
PERSONER4stk
2stk
1stk
2stk
2stk
2stk
SLIK GJØR DU
Skjær grønnsakene i grove biter og ha dem oppi ei stor gryte. Fyll på med vann så det dekker og ta i litt salt og pepper.
Legg lammeskankene oppi gryta, og la alt sammen koke i 2,5- 3 timer til kjøttet slipper beinet. Kok heller for lenge enn for lite. Lammeskankene skal være skikkelig møre, nesten slik at kjøttet kan suges av beinet.
Server lammeskankene med en god potetmos og litt bakte grønnsaker til.
LAGER SEG SELV: Dette er perfekt mat etter en skitur, da den nesten lager seg selv.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.9 (793 stemmer)