Brimis tomatsuppe
Brimis tomatsuppe
FRISKE URTER: Brimi bruker friske urter for å gi denne raske og enkle tomatsuppa en ekstra fin smak.
Foto: Mette MøllerSLIK GJØR DU
Skjær tomater og løk i terninger og fres godt i smør i en kjele til det meste av safta er utkokt. Krydre med salt og pepper.
Hell i vannet, kok opp og la det koke i 10 minutter. Smak til med eventuelt litt mer salt og pepper og ha i hakkede urter. Ønsker du en jevn tomatsuppe, så kjør den opp med en stavmikser eller en kjøkkenmaskin.
Del cherrytomater i to og bak dem i ovn på 200 grader i 10-12 minutter. Legg noen bakte tomater i hver tallerken før servering.
Rasp parmesanost og fordel utover brødskivene. Stek i ovn på 200 grader til osten er gyllen. Server det ristede parmesanbrødet sammen med rykende varm tomatsuppe.
FRISKE URTER: Brimi bruker friske urter for å gi denne raske og enkle tomatsuppa en ekstra fin smak.
Foto: Mette Møller