Butterdeigssnitter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Butterdeigssnitter

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Butterdeigssnitter

Kjempegode butterdeigssnitter Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

En perfekt pølserett som kan brukes til mangt: Forrett, kveldskos eller til tapasbordet.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
4stk
Butterdeig(plater)
1pakke(r)
50g
Chevre(evt. fetaost)

SLIK GJØR DU

  1. Tin butterdeigen. Kjevle butter­deigen til en og en halv gang sin størrelse. Pensle rundt kantene med sammenpisket egg. Legg to plater på bakepapir på stekeplate.


  2. Del pølsene i skiver på langs. Legg asparges og pølser på to deigplater og smuldre over chevré eller fetaost. Legg over en butterdeigsplate og trykk langs kanten med en gaffel. Pensle med egg og strø på frø.


  3. Stek butterdeigen midt i ovnen ved 225º i 12–15 minutter.


  4. Skjær butterdeigen i snitter og server med f.eks. søt chilisaus eller en annen dype dipp.

Kjempegode butterdeigssnitter Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN