nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Fiskeboller i tomatsaus
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Fiskeboller i tomatsaus
Fiskeboller kan du også kjøpe ferske i plastbeger i kjøledisken. Det er forskjell på hvor mye fisk det er i bollene, så ta en titt på varedeklarasjonen.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1boks(er)
1stk
Løk(i tynne skiver)
2stk
Stilkselleri (stangselleri)(to stilker i biter)
3ss
2fedd
1boks(er)
Tomat(hakket)
1klype(r)
1klype(r)
1klype(r)
1glass
1klype(r)
Timian(eller andre friske urter)
SLIK GJØR DU
Stek løk og selleri i litt smør til bitene mykner. Tilsett hakkede tomater, finhakket hvitløk, salt, pepper og provencekrydder.
La sausen småkoke i noen minutter og smak eventuelt til med mer krydder. Varm fiskebollene i sausen.
Tilsett noen steinfrie oliven og friske urter. Server fiskebollene med pasta.