Fransk hamburger i croissant med coleslaw Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fransk hamburger i croissant med coleslaw

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fransk hamburger i croissant med coleslaw

Hamburger i croissant med coleslaw og friterte søtpoteter. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (4 stemmer)
Burger servert med franske smaker: hjemmelaget coleslaw, fritert søtpotet og ferske croissanter. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fritert søtpotet

5dl
Rapsolje(til fritering)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kål i strimler. Riv gulrot og eple grovt og bland med kålen. Ha i majones, bland godt og smak til med epleeddik.

  2. Stek eller grill burgerne. Skjær croissantene i to. Legg coleslaw og burger på croissantbunnen. Legg på toppen av croissanten og spis.

  3. Skjær søtpotetene i båter. Bruk termometer og varm opp oljen til ca 180 grader i en dyp kjele. Friter søtpotetbåtene i omganger til de gjennomstekt og får litt farge. Hold dem varme i ovnen (på 100 grader).

Hamburger i croissant med coleslaw og friterte søtpoteter. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.3 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN