Graceland-pannekaker
Graceland-pannekaker
SOM KONGEN VILLE LIKT DET: Tykke og gode pannekaker med bacon, sirup, peanøttsmør og banan.
Foto: Sara JohannessenDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland mel, sukker, salt og bakepulver i en bakebolle. Visp sammen melk, peanøttsmør, egg og olje. Hell væsken over i det tørre og bland alt sammen til en glatt røre.
Bygg en heftig stabel med skivede bananer og sprøstekt bacon mellom lagene. Topp med en skje peanøttsmør og lønnesirup.
Stek små (eller mellomstore) pannekaker over middels varme i en stekepanne med slipp-lett-belegg. Små eggepanner eller pannekakepanner er også perfekte å bruke.
Det er ikke nødvendig å bruke mye fett i pannen under steking, det er litt smak og behag. Eventuelt kan du ha litt olje eller smør på kjøkkenpapir og bare smøre pannen forsiktig når du ser at overflaten er i ferd med å «stivne» og undersiden er pent gyllenbrun.
Stek videre i cirka 40 sekunder på den andre siden.
SOM KONGEN VILLE LIKT DET: Tykke og gode pannekaker med bacon, sirup, peanøttsmør og banan.
Foto: Sara Johannessen