nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 30min
Hjemmelaget leverpostei
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
1t 30min
Hjemmelaget leverpostei
HJEMMELAGET LEVERPOSTEI: Lager du din egen, vet du akkurat hva som er i den, og du kan krydre med det du liker.
Foto: Mette MøllerDet er mange gode grunner til å lage din egen leverpostei. Du vet akkurat hva som er i den, og kan krydre med det du liker.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Lag jevning av mel og smør. Hell på litt og litt melk.
Kok forsiktig i rundt 20 min. mens du rører til tykk saus. Smak til med salt og pepper. Avkjøl.
Kvern svinelever, spekk og løk. Bland inn ett og ett egg.
Bland inn den avkjølte bechamelsausen. Krydre med salt og pepper.
Smør en ildfast form, ha i leverblandingen og stek på 190 grader i en time.
HJEMMELAGET LEVERPOSTEI: Lager du din egen, vet du akkurat hva som er i den, og du kan krydre med det du liker.
Foto: Mette Møller