Indiske poteter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Indiske poteter

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
40min

Indiske poteter

En spennende og krydret variant av stekte poteter som smaker nydelig til både kylling og fisk. Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (14 stemmer)
Dette er en spennende og krydret variant av stekte poteter som smaker nydelig til både kylling og fisk. Server gjerne med litt yoghurtdressing til.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Skrell potetene og del dem i store terninger. 

  2. Ha potetene i en ildfast form og dryss på gurkemeie, garam masala og kajennepepper. Hell på litt olje og vend det hele sammen. 

  3. Strø på litt fingersalt og bak potene i ovnen på 225 grader i rundt 25 min. til de er gylne og møre.

En spennende og krydret variant av stekte poteter som smaker nydelig til både kylling og fisk. Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.4 (14 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN