Kålwok med bacon og glassnudler
Kålwok med bacon og glassnudler Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Kålwok med bacon og glassnudler

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min

Kålwok med bacon og glassnudler

Grønn wok med bacon og glassnudler. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.9 (7 stemmer)
Glassnudler er laget av mungbønnemel, og er tynne og gjennomskinnelige.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Serveing

1glass
Soyasaus(japansk)
1dl
Peanøtter(salte, hakkede)

SLIK GJØR DU

  1. Legg nudlene i varmt vann i ca. 20 minutter. La dem renne av og del dem i to på midten.

  2. Skjær bacon og grønnkål i biter. Strimle hodekål og gulrøtter.

  3. Varm opp oljen i en wokpanne. Stek bacon og kål med hvitløk til de får fin farge.

  4. Ta opp nudlene og bland med gulrotstrimler i woken. Hell på soya og la alt bli varmt. Strø over peanøtter og server.

Grønn wok med bacon og glassnudler. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.9 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN