Karlas hamburgerbrød
Karlas hamburgerbrød
HJEMMEBAKTE HAMBURGERBRØD: - Grill burgerbrødene kjapt før servering, da blir de ekstra gode, sier Karla.
Foto: Mette MøllerSLIK GJØR DU
Ha alle ingrediensene, unntatt smøret, i en eltemaskin og la den gå på middels hastighet i 10 minutter.
Ha så smøret litt og litt i deigen. La maskinen gå i nye 10 minutter mens du øker farten.
Hev deigen til dobbel størrelse. Du har nå en elastisk og smidig deig. Del den i 10 emner på omtrent 100 gram. Trill ut boller og trykk dem flate. Hev i 30-40 minutter.
Pensle med vann og strø sesamfrø på toppen. Stek i 10-12 minutter på 225 grader. Avkjøl på rist.
Del burgerbrødene i to rett før servering. Grill gjerne lett på hver side. Hvis du ikke får brukt opp alle, så kan de fint oppbevares i fryseren.
HJEMMEBAKTE HAMBURGERBRØD: - Grill burgerbrødene kjapt før servering, da blir de ekstra gode, sier Karla.
Foto: Mette Møller