nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Karrigryte med svin og nudler
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Karrigryte med svin og nudler
Bruk gjerne skinkebiffer eller koteletter som er magert og mørt kjøtt. Koteletter er ofte på tilbud og kan fint skjæres i biter og brukes i gryter. Kylling kan erstatte svinekjøttet.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær kjøtt i 2 cm tykke biter. Stek kjøttet i smør i stekepanne. Legg bitene i en kjele. Tilsett salt, karri og matyoghurt som er blandet med hvetemel.
La det trekke ved svak varme 5–8 minutter.
Skrell eplene, ta ut kjernehus og skjær dem i tynne skiver.
Ha dem i kjelen og la gryten småkoke ytterligere 5 minutter.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Server gryten med nudler. Strø litt kokos over karrigryten ved servering. Server en råkost eller salat til.