nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Klassisk rakfisktallerken
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Klassisk rakfisktallerken
KLASSIKEREN: Rakfisk med rødløk, poteter og smør.
Foto: Mette MøllerDen tradisjonelle måten å spise rakfisk på er med enkelt tilbehør og rene smaker. Brimi liker flatbrød, smør, gode poteter og rødløk.
SLIK GJØR DU
Rens fisken, og skjær den opp i passe store serveringsstykker. Sett smøret i romtemperatur.
Kok potetene lett møre, og la dem avkjøles litt før servering.
Skjær rødløken i tynne ringer.
Server fisken med tilbehøret i hjemmebakt flatbrød. Mange liker å servere seterrømme, purre og lefse til rakfisken i tillegg.
KLASSIKEREN: Rakfisk med rødløk, poteter og smør.
Foto: Mette Møller