Rakfisk med beter og chevre
Rakfisk med beter og chevre
FARGERIKT: - Med så god tilgang på rakfisk kan vi både spise mer av den, og eksperimentere med å servere fisken på ulike måter, mener Arne Brimi. Dette er rakfisk, beter, rosettkål og chevre.
Foto: Mette MøllerDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok rødbetene med skallet på i lettsaltet vann til de er møre. Det tar rundt 1 time, litt ettersom hvor store betene er. Skrell betene, og del dem i 4-6 biter.
Kok kålen kjapt i lettsaltet vann og litt smør, og la den renne av. Du kan bruke grønnkål dersom du ikke får tak i rosettkål. Del osten i skiver.
Kutt rakfisken i små biter/terninger, og fordel den utover et fat sammen med rødbeter, chevre og rosettkål. Server!
FARGERIKT: - Med så god tilgang på rakfisk kan vi både spise mer av den, og eksperimentere med å servere fisken på ulike måter, mener Arne Brimi. Dette er rakfisk, beter, rosettkål og chevre.
Foto: Mette Møller