Knekkebrød med bygg og valnøtter
Knekkebrød med bygg og valnøtter
LAG SELV: Hjemmelagde knekkebrød smaker tusen ganger bedre enn dem i butikken!
Foto: Opplysningskontoret for brød og kornInneholder
Oppskrift
Vurdering
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forvarm ovnen på 160° C varmluft, og klargjør tre stekeplater med bakepapir.
Bland alle ingrediensene sammen i en bolle og la det stå i ti minutter.
Bre blandingen utover stekebrettene i et tynt lag, prøv å få det så jevnt som mulig.
Stek i ovnen i 20 minutter. Ta dem ut av ovnen og bruk en pizzaskjærer til å lage ønsket form og størrelse.
Sett brettene inn igjen i ovnen og stek videre i 20 minutter. Følg godt med så det ikke blir brente partier, og bytt gjerne plass på brettene underveis i stekingen.
Skru ovnen ned til 120° C og knekk opp knekkebrødene der du skar dem opp. Stek videre i en times tid, eller til de er blitt helt sprø.
Avkjøles helt før de legges i boks eller glass med lokk.
LAG SELV: Hjemmelagde knekkebrød smaker tusen ganger bedre enn dem i butikken!
Foto: Opplysningskontoret for brød og korn