Knuste poteter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Knuste poteter

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Knuste poteter

Gårsdagens kokte nypoteter blir supergode med smør og urter. Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Gårsdagens kokte nypoteter er enda bedre i dag, hvis man steker dem i smør og gir dem følge av masse urter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1kg
Nypotet(kokte)
3ss
Smør(eller mer)
3ss
Timian(frisk)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Knus potetene med håndbaken nok til at de begynner å bli flate, men ikke så mye at de mister formen helt.

  2. Knus hvitløken med flatsiden av en kniv og skjær i strimler. 
    Varm smør i en stor panne, helst en med slippbelegg (non-stick). 

  3. Når smøret fråder og freser, ha i hvitløk, timian, rosmarin og poteter og stek i 10 minutters tid. Snu potetene.

  4. De har kanskje begynt å henge sammen, men det er bare bra. Stek i 5 minutter til, dryss i litt parmesan og stek videre i 5 minutter til.

Gårsdagens kokte nypoteter blir supergode med smør og urter. Foto: Mette Randem

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN