nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
5t
Kremostparfait
nivå
Middels
aktiv
30min
totalt
5t
Kremostparfait
Spennende kremostparfait med mynte og jordbær! Serveres kald.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Visp smør og melis mykt. Knus corn flakes og bland med smørkremen. Kle en brødform (ca. 1 ½ l) innvendig med plastfolie og trykk ut corneflakesblandingen, som settes kjølig.
Visp fløten lett med kardemomme. Bland kremost, melis og eggeplommer. Visp eggehvitene til fast skum. Bland alt sammen og rør lett.
Hell blandingen i formen med cornflakesbunnen og sett i fryseren i minst 4 timer før servering.
Rens og skjær jordbærene i biter. Bland jordbær med sitronskall, mynte og sirup.
La parfaiten stå i værelsestemperatur i minst 30 minutter før den serveres. Fordel jordbærblandingen på toppen og evt litt på fatet.