Kylling- og tortillaform  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Kylling- og tortillaform

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Kylling- og tortillaform

Kylling og tortilla i form med paprika, salsa og rømme er en kjapp middag som hele familien vil like Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.9 (55 stemmer)
Hot kyllingkjøttdeig og tortillachips gratinert i ovnen er en suksess! Lettvint og godt. Bruk kyllingkjøtteig med 9 % fett, men vanlig kjøttdeig går også bra. Server retten sammen med salat.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Løk(finhakket)
1stk
Paprika(rød)
3dl
Salsa(fra glass)
3dl
Hvitost (Gulost)(revet, f. eks, Cheddar )

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt olje. Ha i paprika og la det surre i noen minutter. Tilsett 2 dl salsa og varm opp.

  2. Legg tortillachips i en smurt, ildfast form og fordel kjøttblandingen over. Legg på noen klatter rømme og resten av salsaen.

  3. Dryss revet ost på toppen. Gratiner formen i ovnen ved 225° i ca. 10 minutter eller til osten har smeltet.

  4. Server formen varm og nystekt.

Kylling og tortilla i form med paprika, salsa og rømme er en kjapp middag som hele familien vil like Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

2.9 (55 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN