nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Lune poteter med sprø spekepølse
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Lune poteter med sprø spekepølse
Dette er en enkel og sommerlig rett som passer både til lunsj og middag. I stedet for spekepølse kan du bruke skinke eller fenalår.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær spekepølsa i tynne skiver, og stek i tørr panne på middels varme til pølseskivene er sprø og crispy.
Ha litt vann, smør og sennep i ei panne. Vannet skal bare stå 1 cm opp i panna. Ha i potetene og kok opp. Kok til potetene er møre. Ha i løken mot slutten. Når vannet koker ut, og potetene så smått begynner å steke, heller du på litt ekstra vann.
Bland de lune potetene og løken sammen med sprøstekt spekepølse. Dryss over finhakket gressløk.