Marinert chèvre og skinke med smak av rosepepper
Marinert chèvre og skinke med smak av rosepepper Oppskrift
nivå
Lett
totalt
20min

Marinert chèvre og skinke med smak av rosepepper

nivå
Lett
totalt
20min

Marinert chèvre og skinke med smak av rosepepper

Når osten er spist opp, kan du gjemme olje og bruke den til steking eller i dressinger. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Sett fram dette lekre glasset med godbiter av chèvre pakket i skinke. Oppskriften gir cirka 20 biter.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
10skiver
5fedd
Hvitløk(i båter)
1bunt
Rosmarin(frisk)
2ss
Rosépepper(knuste)
7dl
Rapsolje(eller olivenolje)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær chèvre i ca. 2 cm brede skiver. Pakk hver bit inn i litt skinke. Feste med en tannpirker. Legg ostebiter og hvitløksskiver med rosmarin og rosepepper lagvis i et glass. Fyll på med olje. Sett osten kjølig, gjerne en uke for å få best smak.

Når osten er spist opp, kan du gjemme olje og bruke den til steking eller i dressinger. Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN