nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min
Mikset potetsalat med skjørost
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min
Mikset potetsalat med skjørost
En potetsalat med ulike typer poteter er spennende.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2 (6 stemmer)
En potetsalat med ulike typer poteter er spennende, og Brimis gode og magre dressing med økologisk skjørost gir frisk smak.
DETTE TRENGER DU
PERSONER700g
Potet(ulike typer for eksempel ringerikspotet, fjellmandel og blå kongo)
2ss
Sennep(god, grov)
3ss
Hjertesalat(blader av, i biter)
Bønnespirer(evt reddik- eller kløverspirer)
1boks(er)
Skjørost(økologisk)
SLIK GJØR DU
Kok de største potetene først i lettsaltet vann, og legg i mindre poteter halvveis i koketida.
Del potetene i passe store biter. Bland sammen olivenolje, grov sennep og litt salt, og vend potetene godt inn i dette mens de er varme.
Vend så inn en boks skjørost, Brimi bruker økologisk skjørost fra Røros, noen biter hjertesalat og en neve eller to med spirer. Server mens potetene er lune.
En potetsalat med ulike typer poteter er spennende.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2 (6 stemmer)