Musliboller Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
2t

Musliboller

nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
2t

Musliboller

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.8 (16 stemmer)
Bollene er deilig til frokost eller i nistepakken. De er holdbare i flere dager, og kan ristes litt i brødrister hvis de blir litt tørre. ca. 15-20 stk.     

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
25g
Smør(mykt)
50g
100g
Havregryn(evt. halvparten Al Bran frokostblanding)
50g
Rosiner(lyse)
50g
Fiken(eller dadler)
75g
Hasselnøtter(eller valnøtter)
50g
Pistasjenøtter(eller andre nøtter)
1ts

SLIK GJØR DU

  1. Rør gjæren ut i lunken melk og tilsett smøret sammen med de øvrige ingrediensene. Hold litt mel tilbake og elt deigen godt sammen. La den heve tildekket i ca. 1 time.

    Form så til boller, som etterheves på bakepapir på stekeplate i ca. 15 minutter.

    Stek bollene midt i ovnen ved 200º i 18–20 minutter. Avkjøl på rist.

Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

3.8 (16 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN