nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
10min
Ole Martins eggerøre
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
10min
Ole Martins eggerøre
Silkemyk og velsmakende eggerøre, slik TV-kokken Ole Martin Alfsen lager den.
Foto: Lisbeth MichelsenIngen påske uten eggerøre. Her er Ole Martin Alfsens beste oppskrift på den gule klassikeren.
DETTE TRENGER DU
PERSONER8stk
Egg(romtempererte)
0.5ts
Salt(Ikke ha i for mye salt under tilberedelsen. Du kan heller ettersalte med flaksalt når røra er ferdig. )
8ss
8ss
1ts
Svart pepper(Smak til med nykverna pepper i sjenerøse mengder.)
SLIK GJØR DU
Pisk eggene godt sammen med gaffel. Ha en klype salt, ca. 1/2 ts i røra. Pass på varmen. Den skal være ved middels styrke.
Tilsett melken og rør fra side til side helt til røra er i ferd med å sette seg.
Silkemyk og velsmakende eggerøre, slik TV-kokken Ole Martin Alfsen lager den.
Foto: Lisbeth Michelsen