Ostefylt svinefilet med bacon Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Ostefylt svinefilet med bacon

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Ostefylt svinefilet med bacon

Trespyd bør ligge i bløt i ca. ½ time før de brukes. Da blir det lettere å træ på ingredienser, og de tar ikke fyr. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (5 stemmer)
Svinefileten blir fantastisk god når om den fylles med ost og basilikum. Pakk kjøttet inn i bacon før du griller bitene.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Indrefilet av svin(cirka 500 g)
130g
Hvitost (Gulost)(i tynne skiver)
0.5bunt
1ts
1klype(r)
8skiver
8stk
Nypotet(kokte)
1ts

Saus

4stk
Soltørkede tomater(finstrimlet )
0.5ts
2ts
Basilikum(fersk, hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær et snitt langs hele fileten, og brett kjøttet utover. Legg i ost og basilikumblader.

  2. Bland olje og soyasaus, og pensle filetene med det. Strø over salt og pepper. Pakk fileten inn i bacon og træ pakken inn på spyd.

  3. Fordel de kokte potetene på spyd. Pensle med olje, strø på salt. Bland alle ingrediensene til sausen og smak til.

  4. Grill spydene på middels varme i ca. 15 minutter. Varm potetspydene på grillen noen minutter.

Trespyd bør ligge i bløt i ca. ½ time før de brukes. Da blir det lettere å træ på ingredienser, og de tar ikke fyr. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.8 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN