nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Ostekake med appelsinsmak
nivå
Middels
aktiv
1t
totalt
1t 30min
Ostekake med appelsinsmak
Herlig, fluffy ostekake med frisk appelsinsmak.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smør en rund form med løs kant, 22–24 cm i diameter.
Riv marsipanmassen. Pisk eggene og tilsett den revne marsipanmassen og potetmelet. Hell det i formen, og stek i nedre del av ovnen ved 175° i ca. 20 minutter.Avkjøl og løsne fra formen. Vask og tørk formen før du legger kakebunnen tilbake i den.
Bland ost, melis og vaniljesukker. Pisk kremfløten stiv. Løs opp gelépulveret i 2 ½ dl kokende vann, avkjøl i ca. 15 minutter.
Bland osteblandingen med oppløste gelé, krem og kesam. Hell massen over bunnen i formen. La den stå kjølig i ca. 8 timer slik at den stivner.
Ta kaken ut av formen og legg på fat.
Pynt med pene appelsinbåter og sitronmelisseblader.