Pai med røykelaks og dill Oppskrift
nivå
Vanskelig
aktiv
30min
totalt
1t

Pai med røykelaks og dill

nivå
Vanskelig
aktiv
30min
totalt
1t

Pai med røykelaks og dill

Pai med røykelaks og dill Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.7 (4 stemmer)
Prøv denne paien med røkelaks og dill til sommerpikniken! 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll:

5skiver
1stk
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Ha mel og smør i en kjøkkenmaskin. Kjør til du ikke ser smøret lenger. Ha i eggeplommene. Om det ikke samler seg til en deig, ha i en og en spisekje vann.

  2. Kjevle ut deigen (enklere om den er litt kald). Løft deigen over i en paiform, stikk små hull med en gaffel over hele bunnen. Forstek i 15-20 minutter på 200 grader.

  3. Pisk ett egg inn i crème fraichen og vend inn hakket vårløk. Smør blandingen på den forstekte bunnen og ha på laksen. Stek i ovnen i 5-10 minutter. Server med dill.

Pai med røykelaks og dill Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg
Fisk
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.7 (4 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN