Pannekakerull med reker Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Pannekakerull med reker

nivå
Lett
aktiv
40min
totalt
50min

Pannekakerull med reker

Varme og myke pannekaker fylt med reker Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr
Egg

Oppskrift

Vurdering

4.5 (9 stemmer)
Varm, kald eller lunken – denne deilige pannekakerullen er god uansett hvordan den serveres.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

3dl
3ss
Dill(hakket)
200g
Reker(renset)
100g
Krepsehale(renset)

Pannekakerull

130g
3dl
4stk

Topping

1.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Smelt smøret i en kjele. Tilsett hvetemel og melk, og varm blandingen under omrøring til den slipper kantene på kjelen. Ta kjelen av platen, og pisk i ett egg av gangen med en elektrisk pisker.

  2. Fordel røren i en bakepapirkledd langpanne, 30 x 40 cm. Stek på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Dra papiret av den stekte bunnen, og la den avkjøles på papiret.

  3. Smelt smør i en kjele. Rør i hvetemel. Spe med melk, og kok opp under omrøring. Tilsett fløte, og la det koke i ca. 5 min.

  4. Ta av noen reker og krepsehaler til pynt. Tilsett dill, reker, krepsehaler og erter i sausen. Smak til med salt og pepper. Fordel stuingen utover pannekaken. Rull sammen fra lang­siden ved hjelp av bake­papiret.

  5. Legg pannekakerullen på bakepapir i en langpanne med skjøten ned. Strø over revet ost. Gratiner i ca. 10 minutter.

  6. Pynt med resten av rekene og krepsehalene og limebåter og dill. Server med salat.

Varme og myke pannekaker fylt med reker Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Laktose
Fisk
Skalldyr
Egg

Oppskrift

Vurdering

4.5 (9 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN