Pannekakerull med reker
Pannekakerull med reker
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smelt smøret i en kjele. Tilsett hvetemel og melk, og varm blandingen under omrøring til den slipper kantene på kjelen. Ta kjelen av platen, og pisk i ett egg av gangen med en elektrisk pisker.
Fordel røren i en bakepapirkledd langpanne, 30 x 40 cm. Stek på nederste rille i ovnen i ca. 20 minutter ved 200°. Dra papiret av den stekte bunnen, og la den avkjøles på papiret.
Smelt smør i en kjele. Rør i hvetemel. Spe med melk, og kok opp under omrøring. Tilsett fløte, og la det koke i ca. 5 min.
Ta av noen reker og krepsehaler til pynt. Tilsett dill, reker, krepsehaler og erter i sausen. Smak til med salt og pepper. Fordel stuingen utover pannekaken. Rull sammen fra langsiden ved hjelp av bakepapiret.
Legg pannekakerullen på bakepapir i en langpanne med skjøten ned. Strø over revet ost. Gratiner i ca. 10 minutter.
Pynt med resten av rekene og krepsehalene og limebåter og dill. Server med salat.