Pasta Al Diablo
Pasta Al Diablo
SUPERENKELT OG GODT: Denne kruttsterke pastaen er smart å lære seg, ikke bare er den enkel og god - men det er den perfekte retten "når du ikke har noe i kjøleskapet".
Foto: Bon Appetit / NTB ScanpixDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett på pastavannet og kok spaghettien etter anvisning på pakken. Pass på at den ikke blir overkokt!
Grovhakk eller skjær hvitløken i skiver og stek i panne i en god olivenolje. Tilsett chili i skiver.
La det putre i stekepannen et par minutter.
Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet og tilsett hvitløk og chiliblandingen samt en god klype salt. Bland godt sammen og servér.
TIPS: Har du litt kruspersille er det godt å finhakke et par blader og røre i,
SUPERENKELT OG GODT: Denne kruttsterke pastaen er smart å lære seg, ikke bare er den enkel og god - men det er den perfekte retten "når du ikke har noe i kjøleskapet".
Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix