Pasta Al Diablo Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
12min

Pasta Al Diablo

nivå
Lett
aktiv
7min
totalt
12min

Pasta Al Diablo

SUPERENKELT OG GODT: Denne kruttsterke pastaen er smart å lære seg, ikke bare er den enkel og god - men det er den perfekte retten "når du ikke har noe i kjøleskapet".

Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (17 stemmer)
Sterk og god pasta - som du kan lage med det du har i kjøkkenskapet. Hvis du ønsker retten passe sterk er det tilstrekkelig med én liten rød chili per person. Ta i mer eller mindre etter smak.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
Olivenolje(God, extra virgin)

SLIK GJØR DU

  1. Sett på pastavannet og kok spaghettien etter anvisning på pakken. Pass på at den ikke blir overkokt!

  2. Grovhakk eller skjær hvitløken i skiver og stek i panne i en god olivenolje. Tilsett chili i skiver.

  3. La det putre i stekepannen et par minutter.

  4. Når pastaen er ferdig kokt, hell av vannet og tilsett hvitløk og chiliblandingen samt en god klype salt. Bland godt sammen og servér.

    TIPS: Har du litt kruspersille er det godt å finhakke et par blader og røre i,

SUPERENKELT OG GODT: Denne kruttsterke pastaen er smart å lære seg, ikke bare er den enkel og god - men det er den perfekte retten "når du ikke har noe i kjøleskapet".

Foto: Bon Appetit / NTB Scanpix

Inneholder

Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN