Pasta med grønnkål og fløte
Pasta med grønnkål og fløte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Pasta med grønnkål og fløte

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Pasta med grønnkål og fløte

Foto: Mette Randem

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (85 stemmer)
Dette er pastavarianten av grønnkålretten som de lager på Geitmyra matkultursenter for barn. Ungene digger det – det gjør de voksne også.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
350g
200g
Grønnkål(i strimler)
4fedd
Hvitløk(i skiver)
1ss
Smør(eller olje)
50g
Parmesan(revet)
1ts
Estragon(frisk, eller en halv ts tørket)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta i lettsaltet vann, etter anvisning på pakken.

  2. Imens, ha grønnkål og 1 dl vann i en panne. Surr på høy varme til vannet har fordampet og grønnkålen kollapset. Ha i smør og hvitløk og surr i 2-4 minutter til, ha i fløte og skru av varmen.

  3. Bland sammen pasta, grønnkål og parmesan. Krydre med pepper. 

Foto: Mette Randem

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.8 (85 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN