
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Stuet grønnkål
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min
Stuet grønnkål
NYDELIG SMAK: Kanskje har du smakt en liknende rett med spinat. Det er fullt mulig at du vil like grønnkålstuing bedre.
Foto: Mette MøllerDette er enkelt, sunt og veldig godt! Nyt stuingen som en egen rett, eller som tilbehør til kjøttpølser, svinestek eller hvit fisk.
DETTE TRENGER DU
PERSONER0.5bunt
Grønnkål(eller pakke, grovt snittet)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5stk
Løk (kepaløk)(finhakket)
2ss
2dl
Salt(smak til)
Svart pepper(smak til)
SLIK GJØR DU
Fres løk og hvitløk i olje og smør til løken blir blank og myk. Ha i grønnkålen, og la det surre i 1 minutt.
Ha på fløten. Kok inn til fløten begynner å tykne og sausen blir fyldig og fin rundt kålen.
Smak til med salt, og godt med pepper!
NYDELIG SMAK: Kanskje har du smakt en liknende rett med spinat. Det er fullt mulig at du vil like grønnkålstuing bedre.
Foto: Mette Møller