Stuet grønnkål
Stuet grønnkål Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Stuet grønnkål

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
15min

Stuet grønnkål

NYDELIG SMAK: Kanskje har du smakt en liknende rett med spinat. Det er fullt mulig at du vil like grønnkålstuing bedre.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (283 stemmer)
Dette er enkelt, sunt og veldig godt! Nyt stuingen som en egen rett, eller som tilbehør til kjøttpølser, svinestek eller hvit fisk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5bunt
Grønnkål(eller pakke, grovt snittet)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
0.5stk
Løk (kepaløk)(finhakket)
Salt(smak til)
Svart pepper(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Fres løk og hvitløk i olje og smør til løken blir blank og myk. Ha i grønnkålen, og la det surre i 1 minutt. 

  2. Ha på fløten. Kok inn til fløten begynner å tykne og sausen blir fyldig og fin rundt kålen.

  3. Smak til med salt, og godt med pepper!

NYDELIG SMAK: Kanskje har du smakt en liknende rett med spinat. Det er fullt mulig at du vil like grønnkålstuing bedre.

Foto: Mette Møller

Inneholder

Laktose

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.7 (283 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN