Pasta med svinekjøtt, hvitløk og purreløk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med svinekjøtt, hvitløk og purreløk

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med svinekjøtt, hvitløk og purreløk

Kjøp aldri ferdigrevet parmesan – den smaker helt annerledes nyrevet! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.1 (10 stemmer)
En stor porsjon sprø rucolasalat gir pastaretten en fyldig smak.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Purreløk(små)
400g
Svinekjøtt(ytrefilet)
100g
Vellagret ost(revet, gjerne parmesan)

SLIK GJØR DU

  1. Vask og rens purre og skjær dem i skiver. Skjær kjøttet i tynne strimler. Varm opp en stor kjele med olje, og stek kjøttet til det er pent brunt. Tilsett purreløk, og la det steke med noen minutter.

  2. Skyll og del tomater i to. Finhakk hvitløk, og bland tomater og hvitløk sammen med kjøtt og purreløk. Tilsett ½ dl vann, og la det hele koke litt sammen. Skyll og rist vannet av rucolasalaten. Bland salaten med de øvrige ingrediensene i pannen til den faller litt sammen.

  3. Kok pasta i en stor kjele med lett saltet vann etter anvisning på pakken. Hell av vannet og bland pasta sammen med kjøttet og grønnsakene. Dryss med grovrevet ost og server straks.

Kjøp aldri ferdigrevet parmesan – den smaker helt annerledes nyrevet! Foto: All Over Press

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

4.1 (10 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN