Pepperrot panna cotta
Pepperrot panna cotta Oppskrift
nivå
Middels
totalt
3t 30min

Pepperrot panna cotta

nivå
Middels
totalt
3t 30min

Pepperrot panna cotta

Server pepperrot panna cotta til forrett før et stort måltid. Det er godt og friskt! Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Fin og glatt fløtekrem med smak av pepperrot og dill. Server dem i små kopper eller glass.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
4stk
Gelatin(plater)
3ss
Dill(finhakket)
0.5dl
Pepperrot(finrevet)

Pynt

1stk
Eple(rødt)
2ss
Dill(finhakket)

SLIK GJØR DU

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 7 minutter.

  2. Kok opp fløte, dill og pepperrot. Ta kjelen av platen, og la blandingen stå og trekke en stund.

  3. Ta opp gelatinplatene og klem vannet av dem. Rør dem i blandingen. Vend i yoghurten og rør om. Hell opp i glass eller kopper. Sett glassene i kjøleskapet i minst 3 timer slik at pannacottaen stivner.

  4. Finhakk eplet og strø det og litt dill på toppen ved servering.

Server pepperrot panna cotta til forrett før et stort måltid. Det er godt og friskt! Foto: Anders Norsell

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN