Pinnebrød med chorizopølse Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
20min

Pinnebrød med chorizopølse

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
20min

Pinnebrød med chorizopølse

Pinnebrød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Bland sammen deig til pinnebrød og ta med på tur. Pinnebrød stekes over grillen eller på et bål. Tvinn deigen rundt en pinne eller en pølse på spidd. Bruk gjernegode smaker i deigen, som for eksempel oliven, soltørkede tomater eller sesamfrø.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1ts
2dl
Vann(lunkent)
200g
0.5stk
Basilikum(frisk, finhakket)
1dl
Sesamfrø(hvis ønskelig)

SLIK GJØR DU

  1. Rør sammen 500 g hvetemel, 2 ts bakepulver, 5 ss sukker og 1 ts salt i en bakebolle. Spe med 1 dl olje og 2 dl lunket vann til du får en smidig deig. Finhakk 200 g chorizo og ½ basilikum og elt det godt inn i deigen. Del deigen i fire biter. Tvinn dem rundt en pinne eller en pølse på spidd. 

  2. Stek brødet på grill eller bål til  det er gjennomstekt og slipper pinnen. Snu på pinnen under 
    stekingen så brødet ikke blir brent.

Pinnebrød. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN