![Pinnebrød med chorizopølse Oppskrift](https://www.oppskrift.no/bilder/c/xl/1/2989de72-pinnebrod-med-chorizopolse.jpg)
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
20min
Pinnebrød med chorizopølse
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
20min
Pinnebrød med chorizopølse
Bland sammen deig til pinnebrød og ta med på tur. Pinnebrød stekes over grillen eller på et bål. Tvinn deigen rundt en pinne eller en pølse på spidd. Bruk gjernegode smaker i deigen, som for eksempel oliven, soltørkede tomater eller sesamfrø.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
2ts
5ss
1ts
1dl
2dl
Vann(lunkent)
200g
Chorizo (chouriço)(finhakket)
0.5stk
Basilikum(frisk, finhakket)
1dl
Sesamfrø(hvis ønskelig)
SLIK GJØR DU
Rør sammen 500 g hvetemel, 2 ts bakepulver, 5 ss sukker og 1 ts salt i en bakebolle. Spe med 1 dl olje og 2 dl lunket vann til du får en smidig deig. Finhakk 200 g chorizo og ½ basilikum og elt det godt inn i deigen. Del deigen i fire biter. Tvinn dem rundt en pinne eller en pølse på spidd.
Stek brødet på grill eller bål til det er gjennomstekt og slipper pinnen. Snu på pinnen under
stekingen så brødet ikke blir brent.