nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t
Pistasjedrøm
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
1t
Pistasjedrøm
Uimotståelig kake med sjokolade og kokos og rikelig med pistasier og mandler på toppen. Bytt ut hvetemel med glutenfritt mel hvis du vil ha en glutenfri kake.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Rør først sammen alle ingrediensene så det er så vidt blandet. Fordel massen i en form med løs kant, enten avlang 36 x 12 cm eller en rund form ca. 24 cm. Stek kakebunnen ved 175° i ca. 20 minutter. Avkjøl bunnen og ta den ut av formen.
Vask formen. Legg bakepapir i bunnen og legg kakebunnen tilbake. Hakk den lyse sjokoladen. Kok opp med fløte og honning. Ta kjelen av varmen og rør i sjokoladehakket til det blir godt blandet.
Hell sjokoladen over bunnen i formen. Strø over nøtter. Sett i kjøleskap for å stivne.
Pynt med bær og server med pisket krem.