Rakfisksmørbrød med syltet løk Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Rakfisksmørbrød med syltet løk

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Rakfisksmørbrød med syltet løk

November er toppsesong for rakefisk, og alle rakefiskentusiaster gleder seg. Dette er rakefisksmørbrød med syltet løk og kålrot. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Mange liker godt løk eller purre til rakefisken, og her serverer Brimi en variant med syltet løk og kålrot. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
Rakfisk(filet)
1stk
1stk
1stk
1stk
1bunt
Timian(evt persille eller ryllik)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær løken i ringer og kålrota i terninger og kok opp dette i like deler vann og eddik. Kok til kålrota er lett mør, og avkjøl. 

  2. Rist brødskiver i stekepanne eller stekeovn, og bruk godt med smør. Rist til brødet er sprøtt, men med en myk kjerne. 

  3. Skjær rakefisken i fine biter, og fordel utover brødet, og server den syltede løk- og kålrotblandingen med siden av. Pynt med hakket persille, timian eller ryllik.

November er toppsesong for rakefisk, og alle rakefiskentusiaster gleder seg. Dette er rakefisksmørbrød med syltet løk og kålrot. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN